Barion Pixel

Type and press Enter.

INGYENES kiszállítás már 10.000Ft felett!

Rólunk

18 gramm

Ennyi kávé szükséges a tökéletes presszó shot elkészítéséhez.

Magyarország kávékultúrája feltörekvőben van, pörkölők jobb és jobb kávéi látnak napvilágot, amelyeket nagyszerűbbnél nagyszerűbb kávézókban kóstolhatunk meg. A speciality kávézás nem mindenki számára érthető és elérhető.
A 18 Gramm-on folyamatosan követjük a hazai és európai kávé életet, összegyűjtjük azok résztvevőit.
A végfelhasználók, – fogyasztók – számára lehetőséget biztosítunk a különböző kávék vásárlására áttekinthető és tiszta szűrőrendszerünk segítségével, biztosítva, hogy a preferenciáknak megfelelő terméket kapják kézhez.
Egyesítjük a pörkölőket és egyéb különálló forrásokat. Olyan termékkínálatot építünk, amelyben minden vállalkozónak lehetősége nyílik saját termékeinek árusítására és bemutatására, ezzel szélesítve vevőinek körét.
Kávézók számára megjelenést és új fogyasztókat kínálunk, akik akár networkingben, cuppingolásban, workshopokban, vagy csak kóstolában érdekeltek.

Szeretnénk, ha mindenkihez eljutna pörkölők zsenialitása.

A fogyasztók

A kávézásnak nem kell mindennapivá válnia.

Szeretnénk tudatos vásárlásra ösztönözni és kizökkenteni a fogyasztókat a mindennapi kávézási szokásaiból. Vásárlóink különböző pörkölők kínálatából találhatják meg a számukra legideálisabb származású, pörkölési fokozatú vagy ízvilágú kávékat. Termékeink szűrőrendszere segít a további vállalkozások és kávék felfedezésében. Éppen ezért célunk, hogy minden termékünket felcímkézzünk azoknak a régiójával, jellemző ízjegyeikkel, pörkölési módjával és minden egyéb tulajdonságaival. A pörkölők az aktuális kávéhoz történetüket adhatják, receptet és iránymutatásokat mellékelhetnek, ezzel segítve és megtartva vásárlóikat. Egyes kávéinknál naprakészen megjelölésre kerül, hogy éppen melyik kávézóban szolgálják azt fel, így első kézből, baristák által elkészített italt kínálunk viszonyítási alapként.

A pörkölők

Mindenkinek teret adunk

Célunk, hogy Magyarország és Európa számára egy egyedülálló kávé kínálatot állítsunk össze a legjobb hazai és európai pörkölők kínálatából. Lehetőséget kínálunk minden pörkölő számára, hogy termékei és víziói eljussanak a magyar kávé kultúra résztvevőihez.

Látjuk, hogy vállalkozásként a kiváló termékminőség megtartása mellett kevés energia juthat a marketingre, a vevőkör bővítésére és a logisztika megszervezésére. Webshopunkban található termékeknek nem csak a forgalmazását vállaljuk, hanem a pörkölők válláról levesszük ezeket a terheket.

A pörkölők saját bemutatkozó oldallal ismertethetik meg saját történetüket, valamint minden termékükhöz receptet és iránymutatást adhatnak.

Kávézók

Az új fogyasztók

A útmutatók és egyéni receptek mellett feltüntetjük az adott kávét kínáló kávézót, így biztosítva viszonyítási alapot az otthoni elkészítés végeredményéhez. Ezzel új ügyfelet kínálunk a kávézók számára, amelyet kuponrendszerünkkel visszatérő ügyféllé alakítunk.

Pörkölők és kávézók közt networking lehetőséget teremtünk, hogy megismerjék egymást termékeit, új partnerségeket hozzunk létre.
Partner kávézóink számára workshopokat, cuppingolásokat és egyéb közösségépítő eseményeket hirdetünk.

Lépj velünk kapcsolatba!


    Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom.