Barion Pixel

Type and press Enter.

INGYENES FOXPOST csomagautomatába küldés, értékhatártől függetlenül!

R Coffee Roastery

Rétság

R Coffee Roastery

Bemutathatjuk az adott terroirt és maga a kávé cseresznye domináns íz- és illatjegyeit, a kávéban rejlő maximális potenciált

The R Coffee Roastery

Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy a kávé iránti szenvedélyünk lehetőséget ad arra, hogy a kávézónk megnyitása után a szakma iránti kíváncsiságunk odáig vezetett, hogy 2021. tavaszától kezdődően elkezdhettük megtanulni a pörkölés mesterségét.

A miértek

Nagyon izgalmas és felemelő érzés, hogy lehetőségünk van nyomon követni a világ minden tájáról érkező nyerskávé eredetét, feldolgozását, útját, míg a pörkölőüzembe megérkezik.


Bemutathatjuk az adott terroirt és maga a kávé cseresznye domináns íz- és illatjegyeit, a kávéban rejlő maximális potenciált.

Minden zsák zöld kávébabot különös figyelemmel választunk ki, hogy a jobbnál jobb tételek, a sokszínű ízvilág között mindenki megtalálja a számára kedves ízjegyeket, karaktereket.

A tökéletesség titka

A zöld kávébabokat mintapörkölővel profilozzuk, így több pörkölési profilt is ki tudunk próbálni. Ez a folyamat azért olyan fontos, mert szeretnénk felfedezni, feltárni, hogy a pörkölés és beállítás folyamatában milyen kombinációk, egymást segítő munkafolyamatok hozzák ki a legjobb ízjegyeket, élményeket a babszemekből.

A folyamatos cupping-kor, kávékóstoláskor minden batch-et lekóstolunk és elemzünk, feljegyezve a benne rejlő íz- és illatjegyeket, testességet.

Kávéikat keresd a megjelölt kávézókban!

R Roffee – Rétság

Farm Burger – Vác

Manfréd kézműves pékség – Budapest

Webshopunkban elérhető R Coffee termékek

Még több R Coffee Roastery