Barion Pixel

Type and press Enter.

INGYENES FOXPOST csomagautomatába küldés, értékhatártől függetlenül!

CrackerJack

Pécs, Magyarország

CrackerJack

Everything I brew I brew it for you – A díjnyertes hazai pörkölők

 “Azzal a céllal pörköljük kávéinkat, hogy elérjük az adott kávéban rejlő maximális potenciált.”

A Pécs és az ország gasztronómiáját gazdagító csapat, a 2022-ben Hungaricool by SPAR győztes CrackerJack számára nem elég, hogy eszméletlen menő amit csinálnak, minden részletre odafigyelve rakják eléd a tökéletes kávét.

A pécsi specialty

Pécs városa az európai kultúra meghatározó szereplője, de az utóbbi években a gasztronómia tekintetében is felkerült a vonzó úticélok közé.

A városban régóta működő sörgyár, dohánygyár és a pécsi bortermelők is méltán tettek szert európai hírnévre.Úgy éreztük, elérkezett az idő, hogy kávépörkölésben is az élmezőnybe tartozzon Pécs. 

Az egy főre eső legtöbb minőségi kávézó Pécsett található, és a specialty kávézás kulturája is kétségtelenül Pécsett a legfejlettebb vidéken.

Az itt kitermelődött magas szakmai képességek és kiváló egyéniségek tudatában, úgy döntöttünk, megmutatjuk magunkat/kávéinkat a világnak.

A tökéletesség mögött

Bazsi

“Évekig dolgoztam baristaként és üzletvezetőként kávézókban, mindig szerettem volna jobban a kávé mélyére nézni. Rövid bécsi kalandjaim során lehetőségem nyílt pörkölőben dolgozni, ami nagyon felkeltette az érdeklődésem. Lénáék már több évnyi közös munka után bedobták a pörkölő ötletét, amin egy percig sem kellett gondokodnom, hogy van-e kedvem hozzá. Úgy érzem ez az a projekt eddigi életemben, amelyben a legjobban ki tudok teljesedni, legyen szó szigorúan a kávé szakmáról, social mediáról vagy brandingről. Szerencsére olyan csapat vesz körül, akik bíznak az ötleteimben és gördülékeny a közös munka.”

Réka

“Engem Balázs keresett meg, hogy jöjjek a pörkölőbe dolgozni. Ő mutatott be Lénáéknak még az indulás előtt.
Nagyon inspiráló a közös munka, és remekül kiegészítjük egymást. Elsősorban az adminisztratív és logisztikai munkák a feladatköröm, de segítem a termelési folyamatokat is. Ezek mellett a kínálat összeállításából és a kommunikációs feladatokból is kiveszem a részem.
Legjobban azt szeretem, hogy a saját stílusunkkal szólítjuk meg a közönséget, személyes és önazonos a jelenlétünk.
Nagyon jó látni, ahogy az ötleteink és elképzeléseink alakot öltenek, és azt, amilyen reakciót kiváltanak.”

Léna

“… közgazdász, és egyben boldog ikres anyuka vagyok. 8 éve foglalkozom vendéglátással, korábban nagyvállalatoknál szereztem adminisztrációs, kereskedelmi, bankszakmai és nemzetközi tapasztalatot. Angolul, oroszul és ukránul is folyékonyan beszélek. Kárpátaljai származásomnak köszönhetően. A pörkölő menedzselésével és pénzügyeinek kezelésével foglalkozom elsősorban. A pörkölőt a férjem alapította szoros együttműködésben a jelenlegi pörkölő mesterrel. A kávé iránti szeretetem és a pörkölő miliője teszi számomra különlegessé a pörkölős munkát, ahol a legmagasabb szintű önmegvalósítás – az alkotás folyamata – zajlik nap, mint nap.”

VON SCH

“Balázs szólt egyszer, hogy szeretnének indítani egy pörkölőt Pécsen, amihez kellene egy kabalafigura és címkék meg ilyesmi. Azt mondtam jó és így is lett. Sőt, azóta is így van, nagyon szeretek ennek a csapatnak a része lenni.”

Csak néhány érv

Alapanyag rendelések előtt IKAWA mintapörkölővel történik a beérkezett kávéminták szelekciója

A kávépörkölőben minden esetben stabil körülmények (hőmérséklet, páratartalom) garantálják hogy nincs minőségingadozás a pörkölt kávék között

A pörkölt kávék kézzel történő leválogatása garantálja a legmagasabb minőséget, a hibás szemek eltávolítása segít a tökéletes íz megteremtésében

Minden héten a saját QC (quality control) protokollunk szerint kóstoljuk az aznapi batcheket, így csak olyan zacskó hagyja el az üzemet, aminek a minőségét megfelelőnek tartjuk ahhoz.

Kávéink tárolása egy a célra épített hűtőkamrában várakoznak, hogy a rendelést követően kikerülve onnan a lehető legfrissebb állapotban kerüljenek lepörkölésre vevőink számára

Zöld kávéink a legnagyobb figyelemmel kerülnek kiválasztásra termőterületre és fajtára való tekintettel

Kávéikat keresd a megjelölt kávézókban!

Pécs

 • Rokusch
 • Great Coffee & Brunch
 • UNAMI Kávézó és Étterem
 • I Love Pécs Café
 • KTCHN Gasztrostúdió
 • Vagamary Cukrászda

Budapest

 • Dose Espresso Budapest
 • Essence Delicates
 • Beautypest Inc.
 • Co’phi Budapest
 • The DAM_n Good Place Kávézó

Máshol

 • Pajti – Keszthely
 • NANO Specialty Coffee – Kecskemét
 • Édeském Desszert és Kávéműhely – Gyula
 • PressO-Coffee and More – Baja

Webshopunkban elérhető CrackerJack termékek

Még több CrackerJack